MEILLE TÖIHIN

TAVO Oy toimittaa raskaan kaluston varaosia, tarvikkeita ja varusteita kaikkialle Suomessa. Myymälämme sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella, Oulussa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi.

Meiltä löytyy työtehtäviä myynnin, logistiikan ja taloushallinnon lisäksi tukitehtävistä. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, vahvaa osaamista ja kykyä yhteistyöhön. Jos kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä tiimiimme, lähetä hakemuksesi avoimen haun tai kohdennetun työpaikkailmoituksen kautta.

* * *

Avoinna nyt:
VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ TAMPEREELLE

Etsimme tiimiimme Tampereelle varastotyöntekijöitä vakituiseen ja kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on innokas oppimaan uutta eikä pelkää tarttua työhön.

Arvostamme hakijan varastoalan kokemusta ja koulutusta, mutta niiden puute ei välttämättä ole este päästä meille töihin. Työtehtäviin annamme kattavan perehdytyksen ja trukkien käyttöön koulutuksen.

Meillä pääset monipuolisiin varastotyötehtäviin. Työtä helpottaa puheohjattu keräysjärjestelmä sekä varastoautomaatit.

Työ sisältää ilta- ja yötyötä, painottuen arkipäiville.

Tarjoamme sinulle työsuhteesi aikana hyvät edut, mm. kattavan työterveyspalvelun, liikunta-ja kulttuurisetelit, työsuhdematkalipun, tuetun lounasruokailun ja paljon muuta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus tämän ilmoituksen alapuolelta löytyvällä työnhakulomakkeella. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi joko CV:n/ansioluettelon avulla tai vapaamuotoisesti.

Huomaathan, että emme ota vastaan pakattuja zip-liitetiedostoja.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitetse: rekry@tavo.fi.

* * *

Avoin hakemus

Jos työtehtäviä ei ole nyt haettavissa tai et löytänyt sinulle sopivaa, voit jättää avoimen hakemuksen.

 

Työnhakulomake

TAVO

TAVO on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Toimintamme alkoi Tampereella vuonna 1976 ja nykyisin toimipaikkoja on viisi ympäri Suomen. Asiakkaidemme luottamuksen olemme saavuttaneet tuotevalikoiman monipuolisuudella, nopeilla toimitusajoilla, kilpailukykyisillä hinnoilla sekä asiantuntevalla palvelulla.