Alan parasta palvelua vuodesta 1976

TAVO on raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Toimintamme alkoi Tampereella vuonna 1976 ja nykyisin toimipaikkoja on kuusi ympäri Suomen. Kotimaisena perheyrityksenä tiedämme, mitä hyvä palvelu tarkoittaa. Asiakkaidemme luottamuksen olemme saavuttaneet tuotevalikoiman monipuolisuudella, nopeilla toimitusajoilla, kilpailukykyisillä hinnoilla sekä asiantuntevalla palvelulla.

Varaosapalvelulla autamme tavara- ja henkilöliikenteen toimijoita pitämään kalustonsa ajokunnossa niin akuuteissa kuin ennakoivissa huolloissa ja korjauksissa. Raskaan kaluston korjaamoille toimitamme laadukkaat varaosat kilpailukykyiseen hintaan ja ripeästi myös akuuttiin tarpeeseen. Donaldson suodattimet kaikkeen liikkuvaan kalustoon löytyvät suoraan varastostamme. Pakkaamme huoltosuodatinsarjat konekohtaisesti ja toimitamme ne tarvittaessa koneurakoitsijoille suoraan työmaalle.

 

Tutustu Tavon vaiheisiin tästä

MONIPUOLINEN TUOTEVALIKOIMA

Yli 24000 varastotuotetta

Laaja tuotevalikoimamme kattaa yli 24 000 varastotuotetta, mikä takaa hyvän saatavuuden myymälöistä ja verkosta. Valikoimastamme löytyvät sekä alkuperäiset että ensiasennuslaatua vastaavat varaosat johtaviin automerkkeihin. Sisu Auton alkuperäisvaraosien jakelutoiminnasta olemme vastanneet vuoden 2019 syyskuusta alkaen.

NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitukset jopa samana päivänä

Voit noutaa tavaran suoraan myymälöistämme tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitamme jopa samana päivänä. Klo 17.00 mennessä tulevat tilaukset lähetämme asiakkaillemme seuraavaksi päiväksi.

LUOTETTAVA PALVELU

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin

Meillä asiakas ei jää rikkoontuneen kaluston kanssa yksin. Päivystyksemme palvelee kaikissa toimipaikoissamme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

0

perustettu

0

toimipistettä

0 +

työntekijää

0 +

varastotuotetta