Den bästa servicen i branschen sedan 1976

TAVO är en importör, partiförsäljare och detaljförsäljare av reservdelar för tunga fordon. Vår verksamhet startade i Tammerfors 1976 och nuförtiden har vi sjätte egna butiker runt om i Finland. Som ett inhemskt familjeföretag vet vi vad god service innebär. Vi har fått kundernas förtroende genom vårt mångsidiga produktsortiment, snabba leveranstider, konkurrenskraftiga priser och sakkunnig service.

Med reservdelsservice hjälper vi operatörer i gods- och persontrafik att hålla sina fordon i gott skick i både akut och förebyggande underhåll och reparationer. För reparationsverkstäder för tunga fordon levererar vi högkvalitativa reservdelar till konkurrenskraftiga priser och snabbt även för akut behov. Donaldson-filter för alla fordon finns direkt i vårt lager. Vi packar servicefiltersatser för varje maskin och levererar dem till maskinentreprenörerna direkt till arbetsplatsen vid behov.

 

LÄR DIG OM VÅR HISTORIA

MÅNGSIDIG PRODUKTUTVALG

Mer än 24 000 lagerprodukter

Vårt breda sortiment omfattar mer än 24 000 lagerprodukter, vilket säkerställer god tillgång i butiker och på nätet. Vårt sortiment omfattar både originalreservdelar och reservdelar som motsvarar kvaliteten under första installationen för ledande bilmärken. Vi har ansvarat för distributionen av originalreservdelar för Sisu Auto sedan september 2019.

SNABB LEVERANS

Leveranser även samma dag

Du kan hämta varan direkt från våra butiker eller göra en beställning per telefon eller e-post. Vi levererar lagerprodukterna även samma dag. Beställningar senast kl. 17.00 skickas till våra kunder följande dag.

PÅLITLIG SERVICE

Vi betjänar även kvällar och helger

Hos oss lämnas kunden inte ensam med trasiga fordon. Vår jourtjänst betjänar på alla våra butiker även utanför öppettiderna.

0

etablering

0

butiker

0 +

anställda

0 +

lagerprodukter

https://www.youtube.com/watch?v=eUYdfjzUZ88