Bosch

Bosch-logo

Bosch on valmistanut autotuotteita jo yli 100 vuoden ajan. Ensimmäisten joukossa olivat käynnistimet ja generaattorit. Bosch on ollut jo vuosikymmenten ajan patentoitujen keksintöjen huippua maailmassa. Yhtenä maailman johtavista alkuperäislaitteiden valmistajista Bosch ja sen asiakkaat hyötyvät tästä mittavasta kokemuksesta.

Bosch

Käynnistinmoottorit ja generaattorit

Bosch-käynnistinmoottorit ja -generaattorit tunnetaan markkinoiden luotettavimpina. Boschin laatuun luottavat kaikki raskaan kaluston ja kuorma-autojen valmistajat. Parhaan käynnistystuloksen takaavat Bosch-startit ja -laturit.

Diesel- ja Denox-osat

Laadukkaat suuttimet, ruiskutuspumput ja niiden varaosat maailman suurimmalta dieseljärjestelmien valmistajalta. Nyt saatavana myös Denox-suuttimet ja annostelijat AdBlue -järjestelmiin.

Bosch-tuulilasinpyyhkimet

Takaavat paremman ajoturvallisuuden ja erinomaisen näkyvyyden: Tunnustettu korkea Bosch-laatu merkitsee parasta mahdollista pyyhintätehoa ja pitkää ikää. Paras näkyvyys ja turvallisuus saavutetaan Boschin tuulilasinpyyhkimien innovatiivisen tekniikan avulla.

Tehokkaat ja luotettavat hihnat

Hihnat välittävät voimaa eri apulaitteille. Ajoneuvon varusteiden ja laitteiden toiminta sekä matkustajien turvallisuus perustuu luotettavaan energiatalouteen. Nykyaikaiset järjestelmät asettavat hihnoille erityisen suuria vaatimuksia. Hihnojen on kestettävä suurta mekaanista ja kemiallista kuormitusta sekä lämpötilojen vaihteluita.

Tunnistimet – ajoneuvon aistit

Nykypäivän ajoneuvot käyttävät entistä enemmän tietotekniikka ja siksi tunnistimet ja anturit ovat aina vain tärkeämmässä asemassa. Tunnistimien käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Niiden avulla testataan, ohjataan, säädetään, valvotaan ja välitetään tietoa tietokoneille. Jokaisen automerkin tarpeet ovat yksilölliset ja siksi Bosch suunnittelee ja valmistaa erittäin laajan valikoiman vaativissakin olosuhteissa toimivia tunnistimia.

Releet

Bosch-releitä on käytössä lähes kaikissa ajoneuvoissa – pyyhkimien ja puhaltimien moottoreista ja keskuslukituksesta bensiinipumppuihin. Bosch-releet soveltuvat erinomaisesti myös ajoneuvoteollisuuden ulkopuolisiin sovelluksiin. Boschin releillä on mahdollista kytkeä 12 ja 24 voltin komponentteja keskenään, mikä mahdollistaa lukuisia käyttökohteita. Tällaisia ovat mm. liukuovet, sähkötoimiset pyörätuolit, kuljettimet ja sähkömoottorit.

Valot ja valotekniikat

Valaistus on autoalalla tärkeä asia kaikissa olosuhteissa. Siksi Bosch on panostanut valotekniikan valmistukseen erityisen huolella täyttääkseen tiukimmatkin laatuvaatimukset. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy sopiva tuote. Kattavaan valikoimaan kuuluu mm. ajovalot, takavalot, lisävalot, kauko- ja sumuvalot, työvalot, varoitus- ja huomiovalot sekä laaja valikoima erilaisia polttimoita.

 

 

Saatavuuskysely

Tarkista oman paikkakuntasi saatavuus