Donaldson

Donaldson_Horizontal_Reversed_web

Donaldson on maailmanlaajuinen suodatin- ja pakokaasujärjestelmien suunnittelija, valmistaja ja markkinajohtaja alallaan. Vuodesta 1915 lähtien yritys on kehittänyt ydinosaamistaan, johon kuuluu innovatiivinen teknologia, vahvat asiakassuhteet ja laaja maantieteellinen palveluverkosto. Näillä vahvuuksilla Donaldson on vakuuttanut laitevalmistajat.

dona

Donaldson tarjoaa suodatukseen ja pakokaasujärjestelmiin täyden valikoiman jälkiasennustuotteita, jotka täyttävät maatalous-, metsä-, rakennus- ja kaivoskoneiden sekä teollisuuden ja kuljetusalan kaluston asettamat vaatimukset. Donaldsonin tuotevalikoimasta löytyvät ilma-, voiteluöljy-, jäähdytysneste-, polttoaine- ja hydrauliikkasuodattimet kaikkiin tarpeisiin.

Tilaukset helposti rekisteri- tai konenumerolla

Pidämme asiakkaan niin halutessa kone- tai ajoneuvokohtaista suodatinluetteloa tietojärjestelmässämme, jolloin suodattimet voi tilata pelkällä rekisteri- tai konenumerolla. Suomen keskusvarastosta löytyy suodattimet raskaaseen kalustoon, erilaisiin työkoneisiin maanrakennuksesta maatalouteen, trukkeihin, pienkoneisiin ja kompressoreihin merkistä riippumatta.

Nopeat toimitukset

Nopeilla toimitusajoilla pystymme palvelemaan asiakkaita erittäin joustavasti. Alkuperäisiä Donaldson-suodattimia käyttämällä, Donaldsonin takuuehtojen mukaan kone- ja laitevalmistajien takuut pysyvät voimassa.

Saatavuuskysely

Tarkista oman paikkakuntasi saatavuus