Strands

strands_lightningdivision_syv

Strands Lighting Division (SLD) on Euroopan nopeimmin kasvavia ajoneuvojen valo- ja tarviketoimittajia. Tuotteet on ammattimaiseen käyttöön testattuja ja hyväksyttyjä. Valmistuksessa käytettävät materiaalit on tarkkaan valittuja ja yritys tekee jatkuvaa tuotekehitystä. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu erityisesti pohjoismaisiin vaativiin olosuhteisiin.

strandseurope.com

Strandsin tuotteille on ominaista korkea laatu, hyvä toimivuus ja erinomainen muotoilu. Kaikkia tuotteita on saatavana suoraan varastosta. Tuotteet on helppo tunnistaa Strands Lighting Division -pakkauksista, joihin on painettu tuotetiedot usealla kielellä sekä EAN -koodit ja viitenumerot.

Valoja moneen käyttöön

Tuotevalikoimaan kuuluvat kaukovalot, työvalot, led-valot, varoitusvalot, takavalot ja sivu-/äärivalot. Valoissa käytettävistä valolähteistä yleisimpiä ovat pitkäikäiset ja tehokkaat ledit. Ledit tuottavat enemmän valoa wattia kohti kuin standardipolttimot. Niiden tehokkuuteen ei vaikuta muoto tai koko. Led-valot syttyvät nopeasti ja saavuttavat täyden kirkkauden mikrosekunneissa. Muita valoissa käytettäviä  valolähteitä ovat HID/Xenon-polttimot ja halogeenit.

Halogeenin käyttöikä on lediin ja xenoniin verrattuna lyhyempi (noin 500 tuntia normaaliolosuhteissa). Valon vaihtokustannukset ovat xenon- ja led-valoja pienemmät. Lediin ja xenoniin verrattuna ne kuluttavat enemmän energiaa.

Saatavuuskysely

Tarkista oman paikkakuntasi saatavuus